OPSKRIFT: BARESSO GELATTE SUPERIO CARAMEL
Jeg fandt en opskrift til min yndlings drik fra Baresso og vil snart lave den! Tænkte lige at dele opskriften med jer, da jeg ved mange af mine læsere også elsker den!
Der er til ca. tre små eller to store glas
Det skal du bruge:
- ½ liter mælk.
- 1 pakke vaniljeis.
- Ca. 6 isterninger(du kan egentlig selv vælge).
- 1/4 liter piskefløde.
- Karamel sovs.
- ½ Spiseske vaniljesukker.
- Evt. pynt – Krymmel eller revet chokolade
Her kommer hvad du skal gøre:
- Du putter mælk, isterninger, vaniljeis og vaniljesukker sammen i en skål. Det er bedst hvis du skære isen ud i lidt mindre stykker. Så finder du din stavblænder/blænder frem og begynder at blænde det.
- Når det har fået en lidt cremet konsistens, lidt ligesom en milkshake stopper du med at blænde.
- Så finder du en ny skål, og begynder at piske flødeskummet. Stop med piske lidt før du normalt ville stoppe eller så kan du bruge det flødeskum man kan købe i flasker/dåser.
- Nu har du lavet de to ting som skal bruges til GeLatten, nu skal du lave selve glasset.
- Du finder de glas du skal bruge og karamel sovsen frem. Nu skal du hælde karamel sovs i glasset/glassene, og du bestemmer selv hvor meget der skal i, jeg fortrækker selv at der ok meget i. Når du har hældt tilpas op, er det tid til selve GeLatte blandingen, altså den med is og isterninger. Du må ikke hælde helt op til kantet, der skal være lidt plads tilbage.
- Nu er det tid til flødeskum. Du bestemmer også selv hvor meget flødeskum der skal i. Når du er færdig med flødeskummet er din GeLatte faktisk færdig.
- Du kan jo pynte den med noget krymmel eller revet chokolade!
The brand of Moda in pelle provides extremely stylish, durable and comfortable shoes.
Media doesn’t really know how to handle it and this was never
more clear when we saw the Vogue Italia cover for June 2011.
The Fashion Industry is totally focused on how people look and larger people do not figure on mainstream fashion’s radar.