OPSKRIFT: BARESSO GELATTE SUPERIO CARAMEL – Fie Laursen
VEET VINDERE:

OPSKRIFT: BARESSO GELATTE SUPERIO CARAMEL

Jeg fandt en opskrift til min yndlings drik fra Baresso og vil snart lave den! Tænkte lige at dele opskriften med jer, da jeg ved mange af mine læsere også elsker den!

 photo 1_zps7a772d8c.jpg

Der er til ca. tre små eller to store glas

Det skal du bruge:

  1. ½ liter mælk.
  2. 1 pakke vaniljeis.
  3. Ca. 6 isterninger(du kan egentlig selv vælge).
  4. 1/4 liter piskefløde.
  5. Karamel sovs.
  6. ½ Spiseske vaniljesukker.
  7. Evt. pynt – Krymmel eller revet chokolade

Her kommer hvad du skal gøre:

  1. Du putter mælk, isterninger, vaniljeis og vaniljesukker sammen i en skål. Det er bedst hvis du skære isen ud i lidt mindre stykker. Så finder du din stavblænder/blænder frem og begynder at blænde det.
  2. Når det har fået en lidt cremet konsistens, lidt ligesom en milkshake stopper du med at blænde.
  3. Så finder du en ny skål, og begynder at piske flødeskummet. Stop med piske lidt før du normalt ville stoppe eller så kan du bruge det flødeskum  man kan købe i flasker/dåser.
  4. Nu har du lavet de to ting som skal bruges til GeLatten, nu skal du lave selve glasset.
  5. Du finder de glas du skal bruge og karamel sovsen frem. Nu skal du hælde karamel sovs i glasset/glassene, og du bestemmer selv hvor meget der skal i, jeg fortrækker selv at der ok meget i. Når du har hældt tilpas op, er det tid til selve GeLatte blandingen, altså den med is og isterninger. Du må ikke hælde helt op til kantet, der skal være lidt plads tilbage.
  6. Nu er det tid til flødeskum. Du bestemmer også selv hvor meget flødeskum der skal i. Når du er færdig med flødeskummet er din GeLatte faktisk færdig.
  7. Du kan jo pynte den med noget krymmel eller revet chokolade!

11 kommentarer

  • The brand of Moda in pelle provides extremely stylish, durable and comfortable shoes.
    Media doesn’t really know how to handle it and this was never
    more clear when we saw the Vogue Italia cover for June 2011.
    The Fashion Industry is totally focused on how people look and larger people do not figure on mainstream fashion’s radar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • michael

    men når det så er sagt, blev det godt? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • michael

    hvem ligger os en opskrift op de ikke har prøvet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Hej Fie

    Jeg arbejder hos Baresso og denne opskrift er desværre ikke identisk med den vi bruger hos Baresso. Vi bruger noget pulver fra mærket Big Train, der forhandles på nettet. Og så blandes der en liter skummet mælk med, sammen med isterninger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fielaursen

      Det er vel også bare noget der smager lignende I guess, haha <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      Hvilken fra Big Train bruger i til iceblend?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • hej123

      Til gelattte bruger vi den der hedder vanilla bean blended, men den kan ikke købes medmindre det et firma 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mariah

      Hej 😀
      Hvad bruger i til at lave en Gelatte Superiore med fx chokolade?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Seriøst?!

      SERIØST!!! HVAD FUCK TROR DU!!! Nok det samme bare med fucking chokolade i istedet for karamel! Get a grip!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • mariah

      JEG SYNES DU SKAL HOLDE DIN KÆFT

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Tuuuusind tak smukke Fie!! Så er jeg fri for at betale 50 kr hver gang jeg har lyst til sådan en (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEET VINDERE: